Alle Kategorier
ENEN

PSA nitrogengenerator


PSA nitrogengenerator er en nitrogengenererende enhet basert på Pressure Swing Adsorption (PSA) teknologi. Det brukes først og fremst til å skille høyrent nitrogen fra luft og finner utbredt bruk i industrier, laboratorier og medisinske felt. PSA Nitrogen Machine Technology er en svært moden teknologi og har eksistert siden 1970-tallet. Faktisk betjener tusenvis av PSA-anlegg kunder over hele verden.


Forespørsel
  • Oversikt
  • Beskrivelse
  • Forespørsel
  • Relaterte produkter
PSA nitrogengenerator
PSA nitrogengenerator
PSA nitrogengenerator
PSA nitrogengenerator
PSA nitrogengenerator
PSA nitrogengenerator


Produksjonsområde
N2 Utgang Purity Trykk Temperatur
50-500Nm3 / h 99%-99.99% 0-0.8MPa Romtemp.Lavt energiforbruk: 0.2-0.4kW.h/Nm3
Strømbehov: 380V, trefase
Lite okkupert område: PSA nitrogen produksjonsenhet som en helhet, kompakt struktur, lite fotavtrykk.Dimensjoner på enkelte modeller
50 Nm3/t 100 Nm3/t 150 Nm3/t ≥200Nm3/t
4300 * 2300 * 2800 4900 * 2500 * 3100 8400 * 2100 * 3500 Designet deretter
Beskrivelse

PSA nitrogengenerator er en nitrogengenererende enhet basert på Pressure Swing Adsorption (PSA) teknologi. Det brukes først og fremst til å skille høyrent nitrogen fra luft og finner utbredt bruk i industrier, laboratorier og medisinske felt.


Skjematisk diagram av n2-generatorprosessen


undefined


Vi deler nitrogenet som produseres av nitrogengeneratoren i normalt nitrogen (renhet 95%-99.99%) og høyrent nitrogen (renhet 99.995%-99.9997%). Normalt nitrogen produseres som vist i diagrammet ovenfor og er delt inn i tre hovedkomponenter: luftkompressor, luftrensesystem og nitrogenproduksjonssystem. Luftrensesystemet kan utstyres med en kaldtørker, en adsorpsjonstørker eller en kombinasjonstørker etter behov, og nitrogen n2-generatoren kan utstyres med tilsvarende lagertank etter behov. Disse tre komponentene vil bli kort introdusert nedenfor.


Trykkluftsystem (CAS)

Trykkluftsystemet består av en kompressor og en luftbuffertank (for å gi den komprimerte luften som kreves for VPS nitrogen/oksygenanlegg). Prosessen krever at systemet gir et stabilt utgangstrykk og tilstrekkelig luftvolum. Luftkompressoren er en oljeinnsprøytet skruekompressor med pålitelig drift, enkelt vedlikehold, lavt støynivå og ingen grunndrift.


Trykkluftrensesystem

Den komprimerte luften fra buffertanken går først inn i 9-trinns filteret og går deretter inn i den nedkjølte tørketrommelen. Den komprimerte luften får kjøle seg ned med kraft slik at vanndampen i luften kondenserer og kondenserer til flytende vann medført med støv og olje og slippes ut av maskinen.

Det siste trinnet i kaldtørkeren er presisjonsfiltergruppen, som består av to trinn med filtre. Dette er 7-trinns hovedledningsfilter og 3-trinns høyeffektiv oljetåkefjerningsfilter.

7-trinns lufttilførselsledningsfilter har en nøyaktighet på 1um, som filtrerer ut 1um og større faste og flytende partikler, med et restoljeinnhold på 1ppm w/w.

3-trinns høyeffektiv oljetåkefilter med 0.01um filtreringsnøyaktighet, filtrerer ut 0.01um og større faste og flytende partikler, restoljeinnhold 0.001ppm w/w.


Variabelt trykkadsorpsjonsnitrogensystemer

n2-generatoren er basert på ren trykkluft som råmateriale og karbonmolekylsikt som adsorbent, ved å bruke prinsippet om adsorpsjon med variabelt trykk for å oppnå nitrogen ved romtemperatur. I henhold til forskjellen mellom oksygen- og nitrogenadsorpsjon på overflaten av karbonmolekylsilen og den forskjellige diffusjonshastigheten av oksygen og nitrogen i karbonmolekylsilen, kontrollerer den programmerbare kontrolleren åpningen og lukkingen av den programmerte bredden, for å realisere prosessen med trykkadsorpsjon og dekompresjonsdesorpsjon, for å fullføre den nødvendige nitrogenseparasjonen av oksygen nitrogen.


Tekniske spesifikasjoner

Strømningshastighet: 3~5500Nm³/t
Duggpunkt: ≤-73 ℃
Renhet: 95%~99.9995%.


Egenskaper

Rask oppstart, med kvalifisert nitrogen tilgjengelig på 15 til 30 minutter;
Helautomatisk drift av utstyret, hele prosessen kan være uten tilsyn;
Effektiv lasting av molekylsikter for tettere, mer solid og lengre levetid;
Stabilt og justerbart trykk, renhet og strømningshastighet for å møte de forskjellige behovene til kundene;
Rimelig struktur, avanserte prosesser, sikkerhet og stabilitet, lavt energiforbruk;


Nitrogenhydrogenering (eller karbon) og rensesystemer

Nitrogenrenseanlegget designet av selskapet vårt er en tradisjonell hydrogenerings- og deoksygenerings-type nitrogenrenseprosess. Prinsippet er å bruke en spesiell 506HT palladiumkatalysator for å fjerne urenheter av oksygen, vanndamp og støv fra nitrogenet ved hjelp av katalyse, adsorpsjon og filtrering for å oppnå høyrent nitrogen med 99 % ren nitrogen fra nitrogengeneratoren som råmateriale. Og den spesialformulerte palladiumkatalysatoren type 506HT lar oksygenet i nitrogenet reagere kjemisk med hydrogen under påvirkning av katalyse som følger:
2H2+O2  ==  2H2O


For dette rensesystemet

Håndtering av gassvolum: 10-500 Nm3/t
Rå nitrogenrenhet: ≥99 %
Produktets nitrogenrenhet: 99.9995 % oksygeninnhold:≤1 ppm
Duggpunkt: ≤-60℃~-70℃
Produkt nitrogen utløpstrykk: 0.1MPa-0.6MPa


Jinhonggas selger småskala PSA Gas Generator på stedet som tilbyr fordeler som enkel struktur, enkel betjening, lavt energiforbruk og lite fotavtrykk. Disse PSA-nitrogengeneratorene er spesielt egnet for nitrogenproduksjonsbehovene til småskala operasjoner. De er mye brukt for nitrogenbeskyttelse i industrier som metallbelger, SMT (Surface Mount Technology), harde legeringer, vanadiumnitrid, ferrovanadium og varmebehandling av mekaniske deler. De brukes også til nitrogenspyling og oksidasjonsforebygging i kobberprosessering, farmasøytisk og kjemisk industri, og flytende glassproduksjonsprosesser. Hvis du har noen krav, kan du gjerne kontakte oss for å forhøre deg om prisene på nitrogengeneratorer. Vi tar gjerne imot dine henvendelser og gir deg gjerne nødvendig informasjon.

Forespørsel
Relaterte produkter

Hot kategorier