Alle Kategorier
ENEN
Om Oss

Om oss
JinHong Gass Co., LTD

Jinhong Gas Co., Ltd. er en miljøvernintensiv integrert gassleverandør som spesialiserer seg på gass FoU, produksjon, salg og service. Etter mer enn 20 år med leting og utvikling har selskapet etablert et gassforsynings- og servicenettverk med komplette kategorier, rimelig layout og pålitelig distribusjon, som kan gi kunder innen elektronisk halvleder, medisin og helse, energisparing og miljøvern, nye materialer , ny energi, avansert utstyrsproduksjon og annen industri med mer enn 100 gassvarianter i tre kategorier: spesialgass, bulkgass og naturgass. Selskapet har etablert dusinvis av datterselskaper over hele landet og begitt seg ut på veien for konserndrift. Selskapet ble vellykket notert i vitenskaps- og innovasjonsstyret i 2020 (Stock Code: 688106).

En kollektiv energi for å betjene våre 6.8 millioner kunder og pasienter

 • 2,400+
  Ansatte i 28 land

  Daglig forpliktet til å bedre og betjene våre kunder

 • 350
  forsker

  Daglig forpliktet til å bedre og betjene våre kunder

 • 100+
  FoU-produkter

  Selskapet har utviklet mer enn 100 produkter, for eksempel elektronisk spesiell naturgass, .......

 • 10,000+
  Samarbeidskunder

  24 års bedriftserfaring, samarbeid med kunder i forskjellige land

Selskapet har FoU-senter, CNAs laboratorium og stålsylindertestsenter, med sterk uavhengig FoU-evne og kombinasjonsevne av industri, universitet og forskningsressurser. Det er en helhetlig løsning for å skape verdi for kundene.

Videovisning av Jinhong Gas Co., Ltd

Med kontinuerlig berikelse av produkter, kontinuerlig innovasjon av gassforsyningsmodus, sterk transportstyrke og service av høy kvalitet, innser Jinhong verdien bak prisen for kundene og har vunnet kundenes omfattende tillit.

Kjernekonseptet til Jinhong

Med Jinhong-verdier som kjernen og Jinhong-systemet som etiske retningslinjer, ved å bekrefte ansattes verdier, oppmuntre ansattes drømmer, oppnå ansatte, kunder og gi tilbake til samfunnet.

Ved å etablere driftssystemet for bedriftskultur, la alle avdelingsmedlemmer bli utøvere av bedriftskultur, for å realisere "forbedre ansattes moral internt og forme bedriftens image eksternt".

Konkrete resultater

Konkrete resultater

Jinhongs 7n ultrarene ammoniakk- og 5n5 lattergassanlegg med høy renhet er utstyrt med avansert utstyr, med en årlig produksjon på henholdsvis mer enn 12000 tonn og 9000 tonn. Kvaliteten har blitt anerkjent av kunder i elektronikkindustrien og har en høy markedsandel.

Hot kategorier