Alle Kategorier
ENEN

CXNUMXHXNUMX

etylen

Etylen er en fargeløs brennbar gass ved normalt trykk og temperatur med livlige egenskaper. Dens kokepunkt er -103.71 °C, kritisk temperatur er 9.90 °C, kritisk trykk er 4.95 MPa og kritisk tetthet er 0.227 kg/L.

Etylen er en av de mest grunnleggende råvarene i petrokjemisk industri. Når det gjelder syntetiske materialer, er etylen mye brukt i produksjon av polyetylen, vinylklorid, polyvinylklorid, etylbenzen, etc. Når det gjelder organisk syntese, er det mye brukt i syntesen av etanol, eddiksyre, propionsyre og dens derivater og andre grunnleggende organiske synteseråvarer.

Etylen er også et viktig basisråmateriale for organiske kjemikalier, hovedsakelig brukt i produksjon av polyetylen, etylen-propylengummi og polyvinylklorid.

Forespørsel
 • Oversikt
 • Søknad
 • FAQ
 • Forespørsel
 • Relaterte produkter
etylen
etylen
etylen
etylen
Prosess

Den industrielt brukte etylen produksjonsmetoder inkluderer petroleumshydrokarbonkrakking, katalytisk dehydrering av etanol, separasjon av koksovnsgass, etc. På grunn av overflod av olje- og naturgassressurser har storskala produksjon av etylen lave kostnader og god kvalitet. Derfor produseres en stor mengde etylen hovedsakelig ved petroleumscracking.

Gass Vinyl
CAS nr. 74-85-1
Purity ≥ 99.9%
applikasjoner
 • petrokjemi
  petrokjemi

  Etylen er en av de mest grunnleggende råvarene i petrokjemisk industri. Etylen involverer mange aspekter og er et viktig basisråstoff for organiske kjemikalier, som kan brukes til å produsere en rekke organiske kjemikalier.

 • Hvordan få de til å trives
  Hvordan få de til å trives

  Som et plantehormon kan etylen brukes som en fruktmodningsgass på grunn av sin rolle i å fremme fruktmodning

Ofte stilte spørsmål
 • Spørsmål: Er etylen skadelig for miljøet?

  Ja, etylen er en av forurensningene i luften. Etyleninnholdet i industriområder kan nå 1 ppm (en del per million), som kan generere formaldehyd og karbonmonoksid, og skadelig for mennesker.

 • Hva er bruken av etylen?

  Etylen er et viktig organisk kjemisk basisråstoff, hovedsakelig brukt i produksjon av polyetylen, etylenpropylengummi, polyvinylklorid, etc. Etylen er et av de mest grunnleggende råvarene i petrokjemisk industri. Når det gjelder syntetiske materialer, er det mye brukt i produksjon av polyetylen, vinylklorid og polyvinylklorid, etylbenzen, styren og polystyren, og etylen-propylengummi, etc.

Forespørsel
Relaterte produkter

Hot kategorier