Alle Kategorier
ENEN

CXNUMXHXNUMXO

Etylenoksid (EO)

Etylenoksid er et giftig stoff som tidligere ble brukt til å lage biocider. Etylenoksid er brannfarlig og eksplosivt, så det er ikke lett å transportere over lange avstander. Det er mye brukt i vaske-, farmasøytiske, trykkeri- og fargingsindustrier. I kjemikalierelaterte industrier kan det brukes som startmiddel for rengjøringsmidler. Den amerikanske kjemikeren Lloyd Hall patenterte etylenoksidsteriliseringsmetoden for konservering av krydder i 1938, en metode som fortsatt brukes i dag.

Forespørsel
 • Oversikt
 • Søknad
 • FAQ
 • Forespørsel
 • Relaterte produkter
Etylenoksid (EO)
Etylenoksid (EO)
Etylenoksid (EO)
Etylenoksid (EO)
Etylenoksid (EO)
Etylenoksid (EO)
Prosess

1. Klorhydrering: Første pass etylen og klorgass inn i vann for å generere 2-kloretanol, og deretter reagere alkali (vanligvis kalkmelk) med 2-kloretanol for å generere etylenoksyd.

2. Oksidasjon: Ved å bruke luft eller oksygen med en konsentrasjon på mer enn 95 % (volum) som oksidasjonsmiddel, fremstilles etylenoksid gjennom tre reaksjonsprosesser, etylenoksidgjenvinning og etylenoksidraffinering.

Den månedlige påfyllingseffekten av flytende gass med Jinhong etylenoksid (100 % ren EO, EO:CO2 blandet gass) for sylinder sterilisering er over 200 tonn.

Gass Etylenoksyd
CAS nr. 75-21-8
Purity ≥ 99%
applikasjoner
 • Medisinsk
  Medisinsk

  Etylenoksid har en bakteriedrepende effekt, korroderer ikke metaller, har ingen restlukt og kan drepe bakterier (og dets endosporer), mugg og sopp, så det kan brukes til å sterilisere noen gjenstander som ikke tåler høytemperatursterilisering og gassbaktericider for materialer. Etylenoksid er mye brukt til å desinfisere medisinsk utstyr som bandasjer, suturer og kirurgiske instrumenter.

 • Matlager
  Matlager

  Desinfeksjonsmidler for etylenoksid brukes ofte til konservering av korn og matvarer.

 • Kjemisk syntese
  Kjemisk syntese

  Etylenoksid brukes hovedsakelig i produksjon av etylenglykol (råmateriale for polyesterfiber), syntetiske vaskemidler, ikke-ioniske overflateaktive stoffer, frostvæske, emulgatorer og etylenglykolprodukter, samt i produksjon av myknere, smøremidler, gummi og plast, etc. Det er mye brukt innen vask og farging, elektronikk, medisin, plantevernmidler, tekstiler, papirproduksjon, biler, oljeleting og raffinering og mange andre felt.

Ofte stilte spørsmål
 • Spørsmål: Hva er spesifikasjonen kan du levere?

  Gassforhold: EO: 100 % Sylinder: 400L/800L Emballasje: Rustfritt stål-sveisede gassflasker

  Gassforhold: EO: 100 % Sylinder: 15L/20L/40L Emballasje: Rustfrie stålsveisede gassflasker eller gassflasker av aluminiumslegering

  Gassforhold: EO/CO2: 70%/30% Sylinder: 400L/800L Emballasje: Rustfritt stål-sveisede gassflasker

  Gassforhold: EO/CO2: 80%/20% Sylinder: 400L/800L Emballasje: Rustfritt stål-sveisede gassflasker

  Gassforhold: EO/CO2: 90%/10% Sylinder: 400L/800L Emballasje: Rustfritt stål-sveisede gassflasker

 • Hva er bruken av etylenoksid?

  Etylenoksid er et bredspektret, høyeffektivt gass bakteriedrepende desinfeksjonsmiddel. Den har sterk penetreringskraft til desinfiserte gjenstander, kan nå den dype delen av gjenstandene og kan drepe flere patogene mikroorganismer. Både gass og væske har en sterk antimikrobiell effekt. Fordi gassen har en sterk effekt, brukes den ofte til desinfeksjon.

 • Hva er farene med etylenoksid?

  Etylenoksid er et gassdesinfeksjonsmiddel som er svært giftig for menneskekroppen og kan forårsake forgiftningsreaksjoner hos mennesker. Langvarig eksponering for en liten mengde vil forårsake neurastenisyndrom og autonom dysfunksjon.

 • Hva er farene med etylenoksid for miljøet?

  EO er kjemisk aktiv og kan gjennomgå sekundær transformasjon i miljøet. Dens fotokjemiske reaksjon vil forårsake urban fotokjemisk smog og forårsake sekundær forurensning. I tillegg, på grunn av sin høye toksisitet og sekundære miljøfarer, er den inkludert i listen over giftige og skadelige flyktige organiske forbindelser for luftforurensningskontroll av land over hele verden.

Forespørsel
Relaterte produkter

Hot kategorier