Alle Kategorier
ENEN

C₄F₈

Oktafluorcyklobutan

Oktafluorcyklobutan har stabile kjemiske egenskaper, ikke-giftig og ufarlig, lav verdi for global oppvarmingspotensial (GWP) og null verdi for ozonnedbrytningsindeks (ODP). Det er en grønn og miljøvennlig spesialgass. På grunn av disse gode egenskapene har oktafluorcyklobutan blitt mye brukt innen tekniske felt som høyspenningsisolasjon, rengjøring og etsing og plasmabehandling de siste årene.

Forespørsel
 • Oversikt
 • Søknad
 • FAQ
 • Forespørsel
 • Relaterte produkter
Oktafluorcyklobutan
Oktafluorcyklobutan
Oktafluorcyklobutan
Oktafluorcyklobutan
Oktafluorcyklobutan
Oktafluorcyklobutan
Prosess

Oktafluorcyklobutan kan produseres ved dimerisering av tetrafluoretylen gjennom pyrolyse, bråkjøling, filtrering, kompresjon, etc; Oktafluorcyklobutan kan også oppnås ved elektrolyse av tetrafluorcyklobutan i vannfri hydrogen fluor. Å bringe rå oktafluorcyklobutan inneholdende urenheter i kontakt med et urenhetsnedbrytende middel ved høy temperatur og deretter kontakte en adsorbent kan i det vesentlige fjerne urenheter som fluorkarboner og oppnå høyrent oktafluorcyklobutan.

Gass Oktafluorcyklobutan
CAS nr. 115-25-3
Purity ≥ 99.9%
applikasjoner
 • Halvledere
  Halvledere

  Oktafluorcyklobutan er også mye brukt i halvlederetseflater. Som en høyere nivå fluorkarbon plasma etsegass, kan den brukes i kombinasjon med lavere nivå fluorkarboner som monofluormetan og difluormetan, noe som kan forbedre etsningseffekten betraktelig.

 • Gassisolasjon
  Gassisolasjon

  Oktafluorcyklobutan har en lav GWP-verdi (8900, kun 37 % av SF6), og nedbrytningsproduktene under påvirkning av lysbuer er fluorkarboner, som er ugiftige eller lite giftige stoffer, og har en viss isolerende lysbueslukkingsevne.

 • Kjemisk
  Kjemisk

  I henhold til de kjemiske egenskapene til oktafluorcyklobutan kan det også brukes som hovedråstoff for andre kjemiske produkter.

Ofte stilte spørsmål
 • Spørsmål: Hva er spesifikasjonen kan du levere?

  Sylinder: 44L Ventil: DISS716 Innhold: 50kg

 • Hva er bruken av oktafluorcyklobutan?

  Oktafluorcyklobutan har et bredt spekter av bruksområder. De siste årene har det blitt mye brukt som kjølemiddel for å erstatte forbudte klorfluorkarboner. I tillegg er det også ofte brukt i gassisolasjonsmedier, løsemidler, sprayer, skummende midler, storskala kretsetsemiddel og andre. Høyrent oktafluorcyklobutan (over 5N) brukes som etsemiddel og rengjøringsmiddel for VLSI.

Forespørsel
Relaterte produkter

Hot kategorier