Alle Kategorier
ENEN
Våre markeder

Våre markeder

Jinhong Gas gir en omfattende og omfattende gassforsyningsløsning.
La oss hjelpe din bedrift å vokse bedre.

Markedsledende
Gassforsyning av høy kvalitet

Enten din bedrift er i halvlederindustri, produksjonsindustri, medisinsk eller miljømessig industri, kan Jinhong gi deg høykvalitets og konkurransedyktig gassforsyning.

Jinhong gass er den største private gassleverandøren i Kina, med rike produksjonslinjer, profesjonelle team og one-stop kanalforsyning, som ikke bare sikrer konkurranseevnen til bedriften din, men også forbedrer produksjonseffektiviteten.

 • undefined
 • undefined
Markedsledende høykvalitets gassforsyning
 • Semiconductor
  Semiconductor

  Vi tilbyr integrerte krets-/halvlederkunder en rekke spesialgasser som trengs av tekniske prosesser som diffusjon, litografi, avsetning, etsing, doping, rengjøring etc.

 • LCD
  LCD

  Med teknologiutviklingen av flatpanelskjermer, trenger kundene flere spesialgasser og relatert faglig kunnskap og erfaring, gir JinHong Gas et bredt utvalg av spesialgassmaterialer til flatpanelskjermkunder med påføring av doping, tynnfilmavsetning, etsing og kammerrenseprosess .

 • LED
  LED

  I LED-industrien leverer JinHong Gas spesialgasser og relatert utstyr over år. Vi er stolte av produktenes ytelse i kvalitet, pålitelighet og konsistens.

 • photovoltaic
  photovoltaic

  For solcelleindustrien, JinHongs spesialitet gass påføres i filmen, polykrystallinsk silisium, silisium ingot silisium og 3-5 forbindelser påføring av solceller, inkludert tynnfilmavsetning, hulromsrengjøring, bæregasspåføring.

 • produksjon
  produksjon

  Industrigasser er kjent som industriens "blod". Industrigasser er generelt etterspurt, men krever ikke høy renhet. Det kreves en stor mengde industrigasser innen metallurgi, stål, petroleum, kjemikalier, maskineri, elektronikk, glass, keramikk, byggematerialer, konstruksjon, matforedling, medisin og medisinske og andre industrier,

 • Medisinsk
  Medisinsk

  Medisinske gasser er gasser som brukes i medisinske prosedyrer. Brukes hovedsakelig til terapi, anestesi, kjøring av medisinsk utstyr og verktøy. Vanlige gasser er: oksygen, nitrogen, lystgass, argon, helium, karbondioksid og trykkluft.

 • Mat
  Mat

  Gass er mye brukt i mat. Når det gjelder emballasje, kan det hindre mat fra oksidativ forringelse og spille en rolle i konservering. I tillegg kan karbondioksid som hovedråstoff til kullsyreholdig vann forbedre smaken av drikker veldig godt, noe som er en av grunnene til at mange kjøper kullsyremaskiner til hjemmet.

 • Miljø
  Miljø

  Miljøforurensning og klimaendringer forårsaket av storskala utvikling og utnyttelse av fossil energi har forverret globale bekymringer om energispørsmål, og energitransformasjon har blitt en uunngåelig trend.

Hot kategorier